Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer

 

Η ορθή λειτουργία του τζακιού αφορά την κατασκευή του, μια κατασκευή που πρέπει να είναι καλοσχεδιασμένη ώστε να μην έχουμε προβλήματα (απώλεια θερμοκρασίας, κάπνα κ.α.). Είναι χρήσιμο τις πρώτες φορές που θα λειτουργήσουμε το τζάκι να ελέγξουμε πόσο εκτεταμένη φωτιά μπορεί να ικανοποιήσει χωρίς αυτό να καπνίζει.

 

Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιλογή της πόρτας του τζακιού. Υπάρχουν τρεις κύριοι λόγοι που χρειάζονται οι πόρτες:

 

1. Απόδοση

2. Οικονομία

3. Ασφάλεια

 

Tο τζάμι που χρησιμοποιείται είναι πυρίμαχο 950ο C και έτσι μεταφέρεται η θερμοκρασία με ακτινοβολία στον χώρο μας. Το τζάμι (η πόρτα) εμποδίζει την πιθανή σπίθα που μπορεί να περάσει στο χώρο μας και έτσι αποφεύγουμε τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Επίσης κρατά την θερμοκρασία μέσα στο σπίτι και δεν επιτρέπει την διαφυγή της από την καμινάδα προς την ατμόσφαιρα (όπως συμβαίνει στα ανοιχτά τζάκια).

 

Η θερμότητα που δίνει το τζάκι εξαρτάται φυσικά και από τον τρόπο τοποθέτησης των ξύλων. Δεν θα πρέπει να είναι στριμωγμένα για να μπορεί να κυκλοφορεί ο αέρας ανάμεσα τους και να τα τροφοδοτεί με οξυγόνο.

 

Ακολουθώντας αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες θα μπορέσουμε να συνδυάσουμε:

  • Απόλαυση της φωτιάς
  • Ασφάλεια
  • Μέγιστη θερμαντική απόδοση
Όταν ξεκίνησα να ψάχνω για ενεργειακά τζάκια για τα ξενοδοχεία μου, μου πρότειναν τη ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Όταν πήγα από τη βιοτεχνία τους κατάλαβα ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες που αγαπούν αυτό που κάνουν και κατασκευάζουν άριστα τζάκια. Έχουν πλήρη γνώση της κατασκευής τζακιών και μπορούν και δίνουν λύσεις σε οτιδήποτε τους ζητήσεις! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Litohoro Olympus Resort Villas & Spa
Χρήστος Λεμονόπουλος

Αν θέλετε το καλύτερο τζάκι στην καλύτερη τιμή της αγοράς τότε πρέπει να το αγοράσετε από την ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Το απόλυτο value for money ! Γιατί όπως λένε και οι άνθρωποι εκεί: ‘Η χαρά της καλής τιμής κρατάει λιγότερο από την χαρά της καλής ποιότητας’ και είναι αλήθεια Άριστοι επαγγελματίες, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες μου με υποδειγματική συνέπεια και αποτελεσματικότητα

Αντώνης Νταούκας
Δικηγόρος

Έπειτα από διεξοδική αναζήτηση της εταιρείας ( Internet , επισκέψεις σε βιοτεχνικούς χώρους, συζητήσεις με αντιπροσώπους, επισκέψεις σε εκθέσεις κ.λπ.) από όπου θα προμηθευτώ ενεργειακά τζάκια (αερόθερμα, λέβητες, ξυλολέβητες κ.λπ.) με σκοπό την προώθησή τους στην αγορά των Χανίων, κατέληξα και αποφάσισα να εμπιστευτώ τη ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Την απόφασή μου αυτή δεν τη μετάνιωσα ούτε μια στιγμή!

Αφοι Λαβούτα Ο.Ε.
Επιχείρηση